Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi kielletty !


Heinäkuu 2015

1.7 Kesäkauden avaus

Olis varmaan jo aika avata kesäkausi lentojenkin osalta. Edellisestä maastairtautumisesta on tasan kolme kuukautta. Syy alkukesän hiljaiseloon lentotoiminnassa löytyy toisesta vanhasta harrastuksesta, eli lintujen tarkkailu ja valokuvaus. Kloppina harrastin lintuja aktiivisesti ja nyt taas jostain syystä innostuin uudelleen ja hetihän mopo karkas käsistä kuten kaikessa muussakin tuppaa käymään. Pitkin Suomea on ajeltu lintureissuilla ja kaikki vapaa-aika on mennyt siihen. Tuolla näkyy ottamiani lintukuvia www.lintubongari.fi

Nyt kuitenkin lähdin toisten mukaan pienelle matkalennolle Pietarsaaren Kolpista Lappajärvelle. Mukana oli minun lisäksi neljä pilottia. Starttipaikka löytyi pienen hakemisen jälkeen ja ponkaistiin ilmaan kun saatiin plaani Kruunupyyn tornista.

 

Nautorin tehdas Kolpissa

 

Kolpin maisemia

 

Lähdettiin seuraamaan Ähtävänjokea vastavirtaan kohti Evijärveä

 

Ekerin koritehdas Kolpissa

 

Voimalaitokset on aina kuvauksellisia ilmastapäin

 

 

Seuraaksi tuli eteen Lassfolk niminen kylä

 

Lassfolkissa on panostettu uimahyppyyn

 

Aika hienolla paikalla hyppivät ja melkein kosken kuohuihin

 

Sitte tultiinkin jo Ähtävälle

 

 

 

Seuraava taajama Lappfors

 

Evijärvellä hiukan lokkeja

 

Lopuksi vielä Evijärveltä pari kuvaa jonka jälkeen kameran akku hyytyi ja seuraavat ruudut jo mustia. nämäkin kuvat jo vaalennettu tummista alkuperäisistä. Matka jatkui tästä Lappajärvelle jonne laskeuduttiin ja hienon ryhmälennon jälkeen oli mukava saada kuppilan pöytään kylmä tuoppi ja kuuma purilainen. Kiitokset kaikille lentoseurasta.