Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Heinäkuu 2010

3.7 Paikallislennolla Venäläisten seurassa

Lauantai-iltaa aloiteltiin Venäläisten seurassa tuulen tyyntymistä Shellin pihassa odotellen. Toin lentomonsterin näytille ja sehän herätti uteliaisuutta melkolailla seurueessa. Ajelivatkin sillä huoltoaseman pihassa.

 

Siirryttiin Peränteelle starttipellolle. Tuuli tyyntyi ennusteista huolimatta ihan kokonaan illan aikana. Ponkaisin ekana ilmaan ja taas loputonta odottelua että muutkin irtautuisivat. No tulihan sieltä sitten vihdoin yks kakspaikkainen trike jota lähdin seuraamaan Alastaipaleen kierrokselle. Kamera unohtui valitettavasti kotiin joten kuvat lennolta jäi ottamatta. Keli oli todella nautinnollinen, eli ei juuri nypyn nyppyä ilmassa ylempänä. Lennon jälkeen pellolla käkittiin vielä melko pitkään ja olihan se kello sitten jo melkein puoliyö ennenkö vehkeet oli taas autoissa. Siirryttiin Aarnon mökille ruokailemaan päivän päätteeksi ja sitten vielä yöllä kolmen aikaan monsterilla kotiin.
Kiitokset taas Venäjän vieraille hyvästä lentoseurasta ja Aarnolle vaimoineen kestityksestä. Sunnuntaipäivänä Venäläiset jatkavatkin matkaa täältä.