Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2013

6.8 Teisko

Kelit taas loppumassa joten kävästiin Aarnon kanssa pikaisesti lennolla Teiskossa.

Kaanaan kentältä ilmaan hiukan termiikin pilaamaan ilmaan. Purjekoneet odottelivat hinaajaa kentällä ja joku sieltä laskeutuikin äsken pitkältä lennolta.

 

lensin kohti Terälahtea ja matkalle osui Velaatan kuuluisa "Avaruuskeskus"

 

tässä Terälahden keskustassa on minulla ollut kortin lähtö kaikkein lähimpänä kun siviilipoliisi pidätti ylinopeudesta joskus 30 vuotta sitten ajettuaan ensin perässäni Jäminkipohjasta saakka tänne Terälahteen vanhalla BJ Land Cruiserilla. Peräkärry perässä nopeutta minulla oli Kutos Granadassa kuulemma 140 km/h. Jeparilla oli emäntä kyytissä huojuvassa maasturissa. Luulen että sen emäntä oli nalkuttanu sille tällaisesta holtittomasta takaa-ajosta koska hermot tuntui olevan tällä polliisilla melko riekaleina. 500 litrasta akvaarioo oltiin hakemassa Mansesta tuolloin. Ei olis kyllä kannattanu hakee ku pian siitä meni pohjalasi poikki.

 

Sitten oltiinkin jo Teiskossa ja maisemat huikaisevan kauniita

 

Teiskolan kartano

 

Kirkkojärvi ja Isosaari

 

Isosaaressa joku isompi luukku.

 

Teiskon kirkko pahasti puskassa. Olishan tuo Niemi paljon kauniimpi jos kirkon ympärillä olis rantaan asti hoidettu valoisa kirkkomaa, eikä tuollanen karmee hoitamaton ryteikkö. Suattaahan tämä vuodatus johtua siitäkin ku tänne asti on reuhotettu tulemaan ja koko reissun ainoasta kirkosta ei näy kuin risti :)

 

Hienoa seutua jokatapauksessa tämä Teisko

 

Kato, siipimieskin löytäny Teiskoon.

 

Melko korkea masto kun meilläkin korkeutta vaikka kuinka ja mastosta puolet piirtyy taivaalle.

 

Tilausravintola Maisansalossa

 

Ja karavaanarit kasalla Maisansalossa.

 

 

Takaisinpäin jo mentiin Terälahden maisemissa.

 

Komeita kalliorantoja

 

Reissu heitetty ja Aarnokin jo finaalissa.