Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Marraskuu 2010

Kesäkauden päätöstilaisuus Kortesjärvellä ( kauhava )

Menneen kesän päätöstilaisuuden ajankohta pääs hiukan venähtämään jopa melkein talven kynnykselle, osittain säidenkin vuoksi mutta kuitenkin parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hautamäen Marko oli vuorostaan tänävuonna kutsunut kerholaiset koolle lentotapahtumaan kotinurkille Kortesjärvelle.

Väki alkoi kerääntyä paikalle ja heti siirryttiin viereiselle pellolle siipiä levittelemään. minulla oli testatattavana uusi Clementen Polini moottori. Helppo käynnistää narusta ja kevyt selässä. Käynti miellyttävän hiljaista ja tärinätöntä. Työntöä tuntuu olevan reippaasti ja siten starttikin oli erittäin helppo.

Taas siellä jotain ihmeellistä nyhrätään, eikä lähdetä heti samantien lennolle :)

 

Tässä tapahtuman isännän maatila

 

Näkymä harsopilvien päällä on aina upea

 

 

Illan isäntä sieltä kans saapuu lennolta takaisin.

 

Mitä ihmettä... ei kypärää päässä lainkaan. Saimme kuulla että kypärä oli tipahtanut päästä kesken lennon. markohan käyttää sellasta metsurin kupärää ja siinähän ei ole kaularemmiä ollenkaan joten mikäs ihme se sitte on vaikka tipahtaa :)

 

Kriikkulan Jani kans ponnistaa ilmaan

Samoin Penttilä

Tikkasen Tero kävi testilennolla Polinilla. Tais tykätä kun viipy niin kauan reisulla.

Vastavaloliitäjät

 

 

Lentojen jälkeen siirryttiin Markon konehalliin ja siellähän onnistui jopa kaikkien siipien yhtäaikainen kuivatus lattialämmössä.

 

Hallin yläkerrassa viihtyisä oleskelutila keittiöineen.


Kahvittelujen jälkeen valmistauduttiin iltalenkille joka päättyi savusaunan lämpöön juuri ennenkuin jalat paleltuivat.

Makkara myös paistui saunomisen lomassa reilun kokoisessa nuotiossa. Iltaa jatkettiin tarinoidessa ja lopuksi kävästiin vielä Lappajärven Kivitipussa. Marko oli myös järjestänyt meille mökkimajoituksen illan päätteeksi. Oikein mukava oli tapahtuma taas jälleen kerran. Osallistujia vaan tuppaa olemaan aina liian vähän joten siinä on parantamisenvaraa. Kiitokset Markolle loistavista puitteista ja isännöinnistä.

 

Aamulla siirryimme Menkijärvelle. Oppilaita oli tullut sinne ensimmäisiä matalalentoja harjoittelemaan.

Hannonen antaa ensin mallisuorituksen radalla pysymisestä.

Lennon jälkeen Hannonen siirtyi tahtipuikon heilutukseen ja tarkastelee tässä kurssikavereiden remeleitä.

Moottorimiehiä oli myös paikalla. Tässä Lehtorinta startissa. Kriikkula ja Penttilä paikalla myös. Itse en viitsinyt lentää möykkyisessä tuulessa.