Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Heinäkuu 2012

7.7 Kokkola

Kokkolan koiranäyttelyssä raviradalla oli lentovehkeet sattumoisin mukana joten hiukan poltteli ilmaan lauantai-iltana näyttelypäivän jälkeen. Keli oli hiukan arveluttava pienen sateen ripsimisen takia mutta kun ponkaisin raviradan nurmelta ilmaan niin siitähän se alkoi keli paranemaan sateenkin väistyessä. Hiukan oli ahdasta startissa telttojen ja jalkapallomaalien takia mutta tila riitti kuitenkin hyvin.

Kameran olin unohtanut kotiin joten taas piti kännykällä vain räpsiä muutamia kuvia. Tuolta raviradan nurmelta nousin ilmaan. Kokkolan ravirata on ihan Kruunupyyn lähialueen rajalla mutta kuitenkin tarkkaan ottaen TMA:n puolella eli raja pyyhkäisee ihan tuosta radan oikeasta reunasta.

 

Merenranta ihan raviradan kupeessa

 

Lähdin seuraamaan seitsemän sillan tietä kohti etelää ja Pietarsaarta.

 

Oikeestaan käväsin vain yhden tutun talon yläpuolella Öjassa ja käänsin takaisin raviradalle koska piti olla laskeutunu ennen kahdeksaa kun kentällä alkoi koirien tottelevaisuus kilpailut ja jos olisin myöhästyny niin siinähän olis varmaan kiitelty kun koirat olis vain katellu taivaalle isännän sijaan. Ihan mukava lento tämäkin.