Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Lokakuu 2010

Länsi- Euroopan kierros 29.9 - 13.10

8.10 Couvin, Belgia (punainen piste)

 

Couviniin saavuttiin Perjantai-iltana ja jos lentää meinaa ennen pimeetä niin starttipaikaksi pitää kelpuuttaa lähes kynnöspelto. Pelto oli todella pehmeä ja möykkyinen. Lupia ei kysytty maanomistajilta peltostartteihin kertaakaan. Mitä turhaa, jäis pian lentämättä ku meet kyselee.

 

Marienbourg niminen kylä Couvinin vieressä.

 

 

Kuvassa Jari lipuu raskaampana pilottina minun edelle. Reisulla selvisi tuon painon merkitys nopeuteen. Jari lensi ohi minun Plasmalla kun minä lensin jarin Nucleonilla. Tapsa taas oli raskaimpana nopein Forcella. Jari oli myös nopeempi Nucleonilla kun minä lensin forcella. Mitä raskaampi pilotti sen nopeemmin kulkee jos siivet muutoin samaa nopeusluokkaa. Aarnohan jää selkeesti Mojitolla meille, mutta Heikin ReActionin kanssa kulkevat rintarinnan koska Heikki on n. 50 kg Aarnoa kevyempi.

 

Marienbourgin kirkko. Täällä Jari oli yhyttänyt pari Trikelentäjää kiertämässä matalalla kirkon tornia. Toinen oli moottoroitu riippuliidin. Hurjaa porukkaa kertoi jari tapauksesta, jos kone olis sammunut niin taatusti olis kadulle rysähtänyt.

 

 

Couvin

 

Seuraavaksi siirryimme yöpuulle Belgian Charleroihin josta Lauantai-aamuna 9.10 ajoimme merenrannalle Hollannin Breskenssiin tiedustelemaan lentomahdollisuuksia.

Jatkuu...