Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Kesäkuu 2011

9.6 Aamulento laihialla.

 

Iltamyöhään löysimme suojaisan yöpymispaikan Laihian eteläpuolelta josta aamulla saattoi startata ilmaan. Hyvin autossa nukutun yön jälkeen alkoi aamuvarhain siivet kohota ylös viljapellon laidalta. Tarkoitus oli lentää Vaasan kentän lähelle mutta minulla oli pahaksi onneksi jäänyt ilmailuradion akku lataamatta joten lennettiin Aarnon kanssa "löysässä muodostelmassa" Laihian keskustaan josta käännyin sitten takaisin Aarnon jatkaessa radion avulla kohti Vaasaa.

Aarno starttipuuhissa.

 

Näin upean lentopaikan löysimme edellisenä iltana ja laitoimme leirin pystyyn.

 

Sitten kohti Laihiaa

 

 

 

 

Laihian kauppakeskusta

 

 

 

 

 

 

 

Laihian lähiö

 

Laihian mallas

 

Tästä sitten takaisin starttipellolle koska radioo ei ollut. Keli oli jo aamusta aika termiikin pilaamaa joten siinämielessä ei kauheesti harmittanut vaikkei Vaasaan päässytkään. Laskuliukukin piti uusia kolmekertaa kun alasmenon sijasta nousi vain ylemmäs ja laskuoja läheni. Pääsin kuitenkin viimein turvallisesti alas ja kamoja pakatessa Aarno jo kinus hakuautoa kentän lähellä olevalle pellolle. Se oli sitten siinä tämän reissun lennot ja eikun kotia.