Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Lokakuu 2011

9.10 Riihimäellä

Kokoonnuttiin etelän miesten kanssa Riihimäelle.Paikalla oli kymmenkunta pilottia. Starttipellot litkuisia, mutta melko hyvä paikka kuitenkin löydettiin keskustan länsipuolelta. keli oli aurinkoinen ja melko kylmä. Heikko tuuli oli suunnaltaan oikukasta joten siipeä piti hiukan käännellä startissa.

 

Heti vain kameran kanssa sohimään Riihimäen eteläpuolelle jossa Silmäkenevan ja kolmostien välissä teollisuusalue.

 

Rautatie melkolailla näkymän pääosissa.

 

Puuteollisuutta aivan keskustan kupeessa.

 

 

 

Tuulipussi ? hmmm empä taida kuitenkaan laskeutua tuohon. Ei liene lentäjiä varten.

 

Veturivarikot on aina kuvauksellisia kohteita.

 

 

 

 

 

 

 

Riihimäen vanha lasitehdas.

 

Keli oli senverran vilpoista että piti jo tulla takaisin lähtöpellolle. Jari oli vasta lähdössä ilmaan ja hiukan jeesailin häntä. Hyvin lähti uudella koneella ja siivellä. Edellisestä movalennosta oli myös kulunut jo kuulemma pari vuotta joten jännitystä oli reippaasti hommassa.

 

 

Pikkuhiljaa toisetkin alkoivat lipumaan takaisinpäin. Tässä Tapsa uudella tandem siivellä myös.

 

 

 

Etelän iskuryhmää starttipellon laidalla.

 

Taas yks paikkakunta koluttu ja siitä sulka hattuun. Tästä jatkoimme sitten autolla Hämeenlinnaan. Matkalla nähtiin vielä taivaalla Valkeakoskelta Riihimäkeä kohti lentäneet Kimmo ja Taavi jotka myöhemmin liittyivät seuraamme Hämeenlinnassa josta seuraava lento jatkui eli Hämeenlinnasta Kalvolan kautta Sääksmäelle.