Untitled Document
Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Heinäkuu 2011

10.7 Mökkilento

Mökillä maleksiminen alkoi puuduttaa joten eiku pellonlaitaan vaan siipee levittelemään. Starttipelto löytyi helposti tutun mökille johtavan kotalantien vierestä. keli oli lämmin ja tuuli melko olematonta ja suunnaltaan vaihtelevaa joten starttihetkeä piti hiukan odotella ennenkö tarjosi tunneleita kulkusuuntaan. Olkapääkipu vaivasi taas joten etustartissa ja ilmaannousun jälkeen olkapäässä tuntui tuskallinen kipu joka veti naaman kärsivään asentoon. Meikäläinen ei taida ilman puukkoo selvitä tästä viheliäisestä vaivasta. Rististartissa ei vaiva haittaa mutta kun tuulta ei aina ole tarjolla.

Ilmaan kuitenkin hyvin ekastartilla viiltävästä tuskasta huolimatta. Starttipelto tuossa kuvan vasemmassa reunassa ihan Kotalantien vieressä.

 

 

Sitten Uurasjärveä kohti. Keskellä mökkisaari Keltasalo

 

Vesireittiä Visuvedelle Kotalasta

 

 

Varalaskupaikkojakin oli hyvin. Tuostahan pääsis ilmaankin sievästi paitsi ei tällä olkapäällä startattas toistakertaa peräkkäin :)

 

 

Uurasselän Palosalmi

 

Uurasselkä. Näissä maisemissa oli yks kuvauskeikkakin joten ei tässä ihan joutavaa pärrätty nytkään.

 

 

 

 

 

 

Kotalan keskustaa. Tästä sitten pikkuhiljaa takaisin starttipellolle. kelikin oli aika-ajoin hiukan rytkyinen ja mieluummin paheni vain loppua kohti joten joutihan sitä jo tukevammalle alustalle. Johan ne mökkikaliatkin mahassa vatkaantuu kilijuksi tämmösestä puistamisesta.