Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2012

 

10.8 Alahärmässä

Alahärmän powerParkkiin lähdin katsomaan tämänvuotista Power Truck Showta ja tietysti ilmastapäin. Aarno oli jo lentänyt siellä hiukan aiemmin ja näin oli starttipeltokin jo valmiina. Starttipaikkana toimi mainiosti PowerTuck showta varten tehty parkkipelto. Tuulen suunta oli kääntynyt vastakkaiseen suuntaan ja sen kääntymistä odoteltiin puolisen tuntia kunnes hermo petti ja siirryimme toiselle puolelle parkkialuetta parin muun paikalle tulleen Pohjalaispilotin kanssa.

Siitä sitten vain ilmaan ja kameraa käpistelemään.

 

Taivas oli kokolailla pilvessä lennon alussa.

 

 

Kalustoa oli esillä paljon

 

 

 

 

Huvipuistossa oli jo illalla hiljaista.

 

Pikku kyläkierroksellakin piti käydä

 

 

Melko komia kirkko Alahärmässä.

 

Caravaanareille oli varattu oma alue koulun pihasta

 

No nii, tuuli oli sittenkin näköjään vielä muuttanut suuntansa siihen alkuperäiseen, mutta onneksi kerkesin ennen sitä ilmaan. Yleensä ei paikkaa vaihdeta kun tuuli kääntyileemutta puoli tuntia oli jo liikaa.

 

Aurinkokin intaantui vielä näytille joten pitihän alue kuvata vielä uudelleen.

 

Kuparin Hannu oli lähdössä vasta ilmaan kun jo tulin takaisin laskuun. Erittäin näyttävä starttityyli Hannulla, siinä on tekemisen meininki, jalka näyttää mihinpäin pitäis mennä :)

Lennon jälkeen lähdettiin vielä alueelle illanviettoon. Aamulla tarkoitus startata samasta paikasta ilmaan ja seurata Lapuanjokea kohti merta.