Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


 

11.7.2018

Päivällä havahduin outoon tunteeseen, että olis mukava taas käydä pitkästäaikaa ilmojen teillä tuulettumassa. Niimpä ajatus kypsyi päivänmittaan ja soittelin Aarnoa siipimieheksi. En kerinny sanomaan lausetta loppuun ku tuli ku konekiväärin piipusta ainakin neljä syytä miksei tänään onnistu. Tais olla ainaki kädet mustat, potkuri irti ja polovi kippee :) No se vähä latisti suunnitelmia, mutta en luovuttanu ja niin löysin itteni rehupellon laidasta käkäilemästä. Vähä pitkä heinä, mutta kyllä siitä saattoi ponkasta ilmaan. Aarno oli luvannu tulla kahtomaan ku lennän, mutta soitettuani ei ollu enää ajokunnossa joten haasteli laskeutumaan mökkirantaan ja tietysti videokamera valmiina jos vaikka vesi loiskahtas :)

Tein työtä käskettyä pienen maisemalennon jälkeen.

https://www.youtube.com/watch?v=cEY_ZgmZ7U8

Pari kuvaa tutuista maisemista

 

 

 

Oli se taas vaan puhdistava kokemus ja pää täynnä tyytyväisyyttä. Se on näköjään niin että mitä harvemmin lentää, sitä mukavammalta se tuntuu.