Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2012

 

11.8 Alahärmästä Uuteenkaarlepyyhyn

Power Parkin Parkkipaikalla autossa nukutun yön jälkeen kello soi kahdeksalta ja outo pään jomotus soti lentovalmisteluita vastaan. Itsepintaisesti levittelin siiven valmiiksi mutta annoin kuitenkin Aarnon lähteä rauhassa ensin ilmaan.

Tuuli oli muuttanut suuntaansa aamuksi joten autot siirrettiin tuonne takalaitaan.

 

Plaani oli lentää Täältä Lapuanjokea seuraten Uuteenkaarlepyyhyn.

Alahärmän ravirata

 

Knuuttilanraitti

 

ja vähä lähempää

 

Hienoja maisemia piisas Lapuanjoen varrella. Keli oli kuitenkin melko ryppyistä pinnoista tuonne kolmeensataan metriin saakka joten kuvaaminen ei ollut helppoa.

 

Voimaperäistä karjataloutta.

 

Jepualla ollaan ja vapaana virtaava koski elävöittää maisemaa

 

Ilmeisesti Jepuan suurin työllistäjä

 

Pitäähän paikkakunnalla kirkko olla

 

Sitten tultiinkin jo kohtaan jossa kasitie kulkee lapuanjoen yli. Tuosta lähtee tiet molemminpuolin jokea kohti Uuttakaarlepyytä. Melko kylmä alkoi jo olla jäsenissä.

 

Vihdoin saavuimme määränpäähän. Matkanteko oli vaivalloista sivutuuleen ja alhaalla ei viitsinyt pomppia joten teimme matkaa n. 300 metrissä.

 

Uusikaarlepyy on kaunis kaupunki.

 

 

 

 

Tuolla Juthbackassa on kuhinaa viikonpäästä kun romunkerääjät kohtaavat.

Laskeuduimme tuohon tulevan rompetorin parkkipelolle. Siitä siirryimme aamupalalle Juthbackaan ja maha täynnä lähdimme etsimään kaupungille sopivaa uhria joka heittäisi meidät lentoromuineen takaisin Alahärmään. K-Marketin kulmalla notkuimme kuin puliukot tovin kunnes kaupan eteen parkkeeras pikku pösö peräkärryineen. Ehdotimme Alahärmän keikkaa ja kuinka ollakkaan heti tärppäs.

 

Tyytyväinen ilme kasvoilla kun kamat saadaan mukaan paluumatkalle jolloin niitä ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan. Hieno pikku seikkailu tämäkin.