Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla. Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi kielletty !


Lokakuu 2014

12.10 Paikallista piiiimäkelissä

Ilman seesteisyys houkutti raahaamaan lentovehkeet Sarkolan pellon laitaan. Niin tyyntä ettei tuuliviiriä tarvinnut pystyttää.

 

Jussi lupautui siipimieheksi ja yhdessä pörräsimme kotikylän maisemissa radioilla toimitellen. Tässä Jussi koitti lentää yhtä hitaasti kuin minä, mutta ohi meni silti heittämällä.

 

Ähtärin kenttä takana

 

Keskustaanpäin oltiin menossa. Pientä tuulenvirettä näkyy Ouluveden pinnassa ja tuulihan oli kiihtymäänpäin ennusteenkin mukaan

 

Ei ole kaikki lehdet vielä pudonnu puista joten pientä väriloistoa vielä taltioitavissa

 

Oma halli näkyy etualalla

 

Jaahas siellä on Aarno ja uudet oppilaat syömässä ABC:llä. Tänään on oppilailla "salipäivä" jossa tutustutaan lentovälineisiin.

 

 

Täytyyhän se kaupungin komein kirkkokin kuvata, viimmeisten ruskarippeitten koristamana.

 

Siellähän ne oppilaat tuijottelee taivaalle mahat täynnä. Kävin hiukan paikalla valamassa uskoa lajiin pyöräyttämällä kerran hiukan alempaa oppilaitoksen päällä ja jotta saisivat samalla hiukan lisämaustetta ja viihdykettä puuduttavaan teoriaan.

 

Tuohon meidän viereiseen mettäpuskaan suunnitellaan kerrostaloa. Ihan hyvä että tulis niin pääsis eroon tuosta hoitamattomasta ryteiköstä.

 

Kyläkierroksen jälkeen takaisin Sarkolaan ja laskuun. Jussi laskeutui jo aiemmin kentälle, mutta päätti vielä tehdä uuden lennon ja laskeutui kans Sarkolaan.

Tässä jussi starttaa pellolta. On siinä koneessa potkua.

 

 

Mukava lento taas vaikkei aurinkoa näkynytkään. On se mahtavaa kuitenkin lentää ihan tasaisessa piimäkelissä jossa ilmassa ei ole minkäänlaista eloa, siitä nauttii oikeesti.