Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi kielletty !


Helmikuu 2015

13.2 Kotimaisemissa

Se oli eka lento tänävuonna. Olosuhteet Movailuun olivat mainiot, jäällä kova lumipeite ja startissa kokolailla tyyntä. Ylätuulta oli melkoisesti joten piti lennellä mahdollisimman matalalla.

Lähdin Peränteelle katsastamaan koulutustoimintaa.

Vielä ei sulat ole levinneet Vääräkoskella

 

Vesi virtaa etelään molemmin puolin Suihkonsaarta

 

Jaahas se on kurssi sitten jo vieroitusvaiheessa. Movamiehet siirretään heti varmuuden vuoksi mahdollisimman kauas napanuorasta jotta heistä kasvaisi aitoja Movapilotteja. Niitä sekakäyttäjiä on takavuosina tullu kun on hinailtu liian lähellä moottorikurssia:) Lajeillahan ei ole muuta yhteistä kuin lentoonlähtösuunta :)

 

Hiukan oli kiirus aikataulu joten en laskeutunut Peränteen jäälle lainkaan vaan palasin pian takaisin Keskustaan ja laskeuduin.

Paluumatkalla vielä kuva Vääräkosken teollisuusalueesta

 

Ja lopuksi vielä superharvinaisuus eli ilmakuva Ähtärin keskustasta. Hienoa oli taas saada ilimoo jalakojen alle pitkästä aikaa. Onhan ne kesälennot tietysti toista maata ja niitä tulee ikävä kun kömpelöillä hanskoilla koitaa jotain näplätä.