Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Maaliskuu 2009

17.3. Keuruu

Keuruulla ollaan ruukattu käydä lentämässä näin keväällä. Paikalla oli minun lisäksi Aarno ja Heikki. Startipaikkana Hotelli Keurusselän ranta johon tuuli passas sopivasti. Yleisöä alkoi heti kertyä lähtöpaikalle kun laitoimme kamoja valmiiksi. Lunta oli aika paksulti jäällä joten hiukan rvelutti tuo eteneminen hangessa. Hyvin kuitenkin jokainen pääsi ilmojen teille sen enempää kompuroimatta. Kelihän oli mitä loistavin, eli sopiva starttituuli, plusasteita ja aurinko paistoi. Myöhemmin vielä saimme todeta, että ilma oli täysin tasaista ilman termoryppyjä joten valokuvaus oli helppoa.

 

Tuosta startasimme ilmaan. Aarno vielä valmistautuu.

 

 

Hotelli Keurusselkä

 

Urheilustadion hotellin kupeessa.

 

Keuruun varuskunta. Tuolla minäkin suoritin asepalveluksen rivipioneerina joten siinäkin mielessä kiva katella näitä maisemia.

 

Heikki naatiskelee kevätauringon syleilyssä

 

 

Varuskunnan kalustoranta . Tuttu paikka aamusulkeisineen. Tuonne kerrankin marssittiin komppaniasta heti herätyksen jälkeen vähissä vaatteissa sulkeisiin kun komppaniassa oli kuulemma esiintynyt velttoutta. Kummakos tuo kun kerran joukossa mitä ilmeisimmin piilevää paratoristi ainesta johon velttous kuuluu erottamattomasti pöytineen ja startin vieressä seisovine pakuineen.

 

Keuruun keskustaa kohti lennettiin avopuljassa jonka häntä venyi luvattoman pitkäksi hitaine perämiehineen, mikä lie jarrutti menoa :)

 

Asuinalue ennen keskustaa

 

 

 

Pappilan raittia

 

Komia vanha kirkko. Taitaa olla vähä vinossa.

 

Uudempi versio vieressä

 

Keskustan pääkatua oli hyvä kuvailla laskuliu­ussa.

 

 

Ennen laskeutumista Keuruun keskustan viereen sai kirkosta vielä kuvan jossa risti piirtyy taivasta vasten.

 

Teollisuutta keskustan välittömässä läheisyydessä.

 

 

Joka kylällä on aurattu jäärata nykyään.

 

Sitten takaisin Hotellin rantaan. Aarno siinä lentää reuhottaa. Oikein mukava lento keväisessä ilmassa.