Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Heinäkuu 2012

17.7 Paikallista pärryytä

Lentokiiman torjuntaan sitä joutuu lähtee aina välillä vaikka nämä tämän kesän kelit on olleet hiukan kyseenalaisia sateineen. Tälle iltaa näytti lentosään ennuste kuitenkin että sadekuurot vetäytyy kaakkoon ja saadaan tilalle kuivempaa keliä. Tuuli kuitenkin hiukan oikutteli tehden noususta vähän keikuttavaa mutta ylempänä oli kuitenkin ihan lennettävää ilmaa.

Aarno siellä taas säätää ja jäi tuijottamaan tuulipussin liikkeitä. Starttipaikka Itäperänteen Niinikylä

 

Luonto on tähän vuodenaikaan sellasta hehtokeltaasen vöhöriäästä. Kotikylä siinä kylpee heinäkuisessa ilta-auringossa. Kotitalo on tuo vaalea oikeassa reunassa. Isä ja Äiti siellä elelee eläkepäiviään. En tiedä mitä ajattelee joku suurkaupungin kivisessä kerrostalolähiössä asuva, kun katsoo tällaista maisemaa. Itse vertaisin asuin ympäristöjä lähinnä helvettiin ja paratiisiin.

 

Pikkupoikana laskettiin suksilla tuosta niemestä alas jäälle. Tais siinä joku suksikin katketa.

 

Uusia mökkejä Perännejärven Pohjoispäässä

 

Rypsi alkaa olla kukkeimmillaan

 

 

Ouluvesi ja Hyvölän maatilamatkailu

 

Täällä on 28.7 Ähtärin Ilmailutapahtuma.

 

Sitten takaisin Niinikylän pelloille. Mitäs siellä näkyykään..?

 

Ei helv.. kyllä nyt on säätäminen huipussaan, vieläkin täällä hierotaan starttia ja paikkakin on vaihdettu. Toisaalta en itekään juoksis tuohon kuralätäkköön suosiolla :)

Mukava lento ja lentokiima siirty taas tuonnemmaksi.