Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Huhtikuu 2012

19.4 Alavuden Sulkavankylältä Sydänmaalle

Keli oli äitynyt niin makeeksi että pakko oli lähteä johonkin päin liihottelemaan. Viimetalven kurssilainen Vesa Pyylampi asuu Alavuden Sulkavankylällä ja siellä kulemma hyvät starttipaikat joten sehän riitti meille. Mukana remmissä oli lisäksi Aarno ja Heikki sekä autokuskina Jarmo. Kuskia tarvittiin koska suunnitelmissa pikku matkalento myötätuuleen.

Starttipellon laidalta kamat kuskattiin Vesan mönkijällä starttipellon toiseen laitaan, on hienoa palvelua kertakaikkiaan. Tuuli oli aika verkkaistaja ja vielä lisäksi kääntyi Heikin ja minun startin jälkeen joten Aarno ja Vesa joutui vielä muuttamaan starttisuuntaa. Tuo homma tuntui kestävän niin kauan että Heikin kanssa kyllästyttiin kiertämään peltoa ja käännettiin lopulta nokka kohti Luodetta.

Aina niitä saa ootella :)

 

Vesan maatila hienolla paikalla Pyylammen tuntumassa.

 

 

Joku romuja seteleiksi muuttava yritys osui reitille.

 

Eipä paljon kuvattavaa reitillä ollut. Tästä Kouran risteyksestä jatkettiin Heikin seuratessa takana kohti Sydänmaata. Vesaa ja Aarnoa ei näkynyt, liekkö eksyneet :)

 

On se muuttunu tuo maalaismiljöö alkuperäisestä aika rankasti. Jokaisen isomman talon pihalle on ilmestynyt tuollainen iso halli. Muuten ei kuulemma ole elinmahdollisuuksia tänäpäivänä. Vaikka homma on suurta niin automatiika ja isot koneet helpottaa hommaa paljon.

 

Sitten oltiinkin jo määrämaalissa Sydänmaan maisemissa ja suunniteltiin Heikin kanssa laskeutumista kylmän jo tunkiessa jäseniin.

Heikki se aina tunkee ittesä eteen kun maisemia kuvataan :)

 

Laskeuduimme Kourantien viereen Sydänmaalle ihan suunnitelman mukaan. Aarno ja Vesa olivat eksyneet reitiltä hieman lännemmäksi, ilmeisesti suuntavaisto oli pettänyt hiukan :) Lopulta kuitenkin löysimme harhailijat ja päästiin syömään Alavudelle. Kiitos Vesalle tarjoiluista ja lentopaikasta.