Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla. Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi kielletty !


Heinäkuu 2014

20.7 Turku

Suunnitelman mukaan matka jatkui lauantai-iltana Hesan lennon jälkeen Turkuun. Ennen siirtymää kävimme Jukan kanssa kunnon hamppariaterialla jossain Rautatieaseman seutuvilla. Väkeä oli kylällä helteistä Lauantai-iltaa viettämässä ihan terassit turvoksissa. Äkkiä pihvit naamaan ja matkaan ettei jumiinnuta tänne kaikenmaaliman houkutuksiin :)

Yövyin Piikkiön Apsilla Rintterissä ja ennen kuutta kello soimaan ja Turkuun aamulennolle.

Starttipaikka oli jo haettu edellisten lentäjien toimesta kentän vierestä laskuvarjohyppääjien nurmialueelta. Piti tehdä oikein plaani Tampereelle ja ilmailuradiolla asianmukainen yhteys torniin. Turhalta tuntui kun olin ainoa lentäjä Turun ilmatilassa koko lennon ajan.

Tuosta vasemman alakulman nurmialueelta ponkaisin taivaalle ja ihan yksin kun Turun ilmapuolustus oli täysin lamaantunut.

 

Kenttä on kuulemma remontissa mutta torni auki kuitenkin.

 

 

Suuntasin Raisioo kohti kentältä

 

 

Raision puolella ollaan ja Petterinpelto luki kartalla tällä kohtaa

 

Raisionlahti oikealla

 

Sitten oltiinkin tutuilla seuduilla. Artukaisen messukeskuksessa on käyty kymmeniä kertoja koiranäyttelyissä. Kiva oli nähdä tämäkin mesta ilmastapäin. Monasti olen tuolla tuumaillut että joskus vielä pörrään täälläkin.

 

Tuo valkoinen halliryhmä on se messukeskus ja toiseksi takimmaisessa hallissa on viimevuosina tehty kauppaa. Mukavia muistoja tulee mieleen kun kuvaa katselee, mutta niistä ei sen enempää :)

 

ja taas rantaan. uusia autoja lähdössä jakoon.

 

 

 

Turun Linna

 

Sitten taas rannasta pois ja Kaupungin toiselle laidalle. Rantamäki ja Kirkkohan se siellä on pistäny päänsä pensaaseen ettei vaan löydettäs.

 

Toinen lähellä joen toist puol.

 

Vähä paremmin esillä

 

Arkkitehdillä ollu tölökki toisessa kädessä :)

 

 

Täällä saa vähä kahtoo ettei törmää kirkon torniin

 

Hyppäiskö selekään :)

 

Aurajoki mukavasti virkistää Kaupunkimaisemaa. Ei sais sanoa mutta melkeinpä väittäisin että Tämä on komiampi kaupunki kuin Helsinki.

 

Torin seutua

 

 

 

 

 

Näitä on täällä ihan joka nurkalla.

 

 

Joku aloittanu Sunnuntaipäivän aamu-uinnilla.

 

 

Kupittaan urheilukeskus

 

 

Pysyy se risti tasasemmallakin katolla.

 

Tätä Aurajoen vartta tuli paukutettua kameralla aikalailla.

 

 

 

ja taas ollaan satamassa

 

Viiking Line siellä kerää lastia Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Itekin ollaan samassa jonossa taas syksyllä kun Eccerössä on jokasyksyiset koiranäyttelyt.

 

 

 

 

Ruissalo

 

Pitkäsalmen takana Hirvensalo

 

Sitten taas sisämaahan ja Juku Park

 

Vankilalta näyttää ?

 

Tästä sitten kentälle takaisin. Oli hienoa päästä ekaa kertaa Turkuun lentämään. Tätä on meinattu jo monta vuotta. Tästä sitten takaisin mökille Kotalaan ja näin oli etelän suurimmat kaupungit koluttu pikaisesti.