Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Toukokuu 2014

21.5 Paikallislennolla Piimäkelissä

Huippu lentosää pakotti ilmojen teille työpäivän jälkeen. Starttasin ilmaan Vääräkoskelta tutulta pellolta kokolailla tyyneen keliin. Täytyy kyllä taas kehua Hadronin starttiominaisuuksia eli vaikka tyyni keli niin silti nousee hienosti ylös ja nostaa ilmaan muutaman juoksuaskeleen jälkeen eikä tartte josta pitkin poikin peltoja kieli vyön alla.

Keli ja maisemat oli kuin morsian ennen vanhaa hääyönä

 

Siitepöly maalaillu uniikkeja taideteoksia Perännejärven pintaan joita pääsee ihailemaan livenä vain lentäjät ja linnut.

 

Ei siitä niin kauaa ole kun tuolla niemessä kyläiltiin Vierailevien Liitäjien luona Hulabaloon aikana.

 

Komiat on Perännejärven maisemat

 

Siellä veneillään. Oma vene vielä katoksessa trailerin päällä, kai se pitäs taas ennen juhannusta laskea Kotalaan Uurasselän vesille limottumaan. On se vaan joka kesänen riesa tuo mökkeily.

 

Alastaipaleen maisemia. Keli oli nautinnollisen tasaista koko lennon ajan.

 

Perännejärven kierroksella tulee vastaan kotitalo. Isä siellä tähyää taivaalle ja toivoo jälkikasvulleen tasaisia tuulia. On muuten oppinut näkemään kelin maasta, eli jos siipi heiluu niin Isä tietää ettei ole lentäminen silloin kovin kivaa.

 

Lentelin kentän kautta matalalla lähestymisellä ja Jussihan siellä vartoili kiitotien päässä ja ponkaisi ilmaan kun kiitotie minulta vapautui.

 

Ja sitten keskustaan. Tähän Kaupungin vuokrahalliin muutti viimevuoden lopulla meidän seinänaapuri Aisikon Oy ja näin saimme ostaa koko 800 neliön hallin oman firman käyttöön. Remonttia on tehty marraskuusta näihin päiviin saakka sitkeesti ja nyt on sitten remontti viittä vaille valmis ja hyvät tilat toimia.

 

Harvoin tulee kuvauskeikkaa lennon aikana ilmailuradion kautta, mutta nyt kävi niin, ei auttanut vaikka tonnin pyysin kuvasta :) Tuolla Väliveden rannalla kohde siintää.

 

Jahas Äiti on näköjään kylässä meillä. Sössinyt tietokoneensa sekaisin ja tuonut minulle korjattavaksi, mutta ei nyt ehi ku on tärkeempääki tekemistä :)

Tästä sitte laskuun starttipellolle ja reilun tunnin hieno lento takana, tällä elää taas pitkään.