Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2013

21.8 Kankaanpää

Lähdettiin Aarnon kanssa käväsee Kankaanpäässä ku sieltä ei oo ku talvikuvia vuosien takaa.

Starttipellot oli täällä ihan huippuluokkaa

 

Tuossa takana oli tämän pellon omistajan viljakuivuri josta kävimme luvan kysymässä pellon käytöstä kiitotienä. Lupa irtosi helposti. Eivät olleet nähneet moista lentovehjettä aikaisemmin joten sehän kiinnosti. Nyt ei Aarnokaan päässy moittimaan starttipaikkaa ahtaaksi, sai pistellä menemään isoilla loikilla ilman vaaraa vattupuskista.

 

Isoo viljatouhua. Tais olla kulmakunnan isoin viljatila jota lainasimme hetkeksi. Puimurikin oli omakotitalon kokoinen ja hintainen.

 

Matka pellolta kohti Kankaanpään keskustaa alkoi

 

Maanviljely on saanut yliotteen tästä lammesta. Takana näkyy tuulimyllyjä

 

Kumpi voittaa romut vai juureva maaperä ? veikkaan että jälkimmäinen.

 

Äskeinen veikkaus johtui tästä naapuritontista joka on jo antautunut luonnon siementävien voimien edessä :)

 

Sitten tultiinkin jo Metropoliin

 

Liekkö ihan luonnon muovaama tuo levinnyt puro joka johtaa Ruokojärveen ?

 

Asutusta Ruokojärven länsirannalla

 

Seppälänlahti myös saanut pahasti siipeensä avoveden antautuessa maatalouden kuormitukselle.

 

Joku sitkeä maajussi ei ole myynyt tonttejaan Ruokojärven Itärannalta, tehkööt mökkinsä mettään, minä poika panen vaan siementä vakoon.

 

Kirkko saa kuitenkin nauttia auringon laskuista rantamaisemissa.

 

 

Tuosta rannasta lähdettiin yhtenä talvena Aarnon kanssa lentoon. Muuten samannäköistä ku silloin mutta nyt on kaljahanat sulana ja taivas selekeenä.

 

On se sääli jos tuo Kankaanpään keskustan viereinen virkistysvesistö umpeutuu pilalle, vaikka toisaalta silloinhan vain kalpeanaamaiset rantakahlaajat muuttuu höyhenpeitteisiksi.

 

 

Kaupungin uusi kaavoittaja on mitä ilmeisimmin ilmailumiehiä koska nämä kaaret kaunistavat linnun silmin nähtävää maisemaa. Toisaalta voihan olla että ku viivotinta ei työpöydältä löytyny niin otettiin harppi käyttöön :)

 

 

 

Tämä vielä pisti silmään paluumatkalla starttipellolle. Olisko katetun liikenneympyrän määrärahat vähän liian pitkässä liemessä ku on runkotolopat ruostunu pystyyn :)

Hieno lento taas purkissa.