Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2013

24.8 Oman kerhon Kokoontumisajot

EPL:n Movamiehet kokoontui Ilmajoelle Nesteen huoltamon viereiselle pellolle aikomuksena lentää täältä pikku iltalento Kauhajoelle. 16 pärrämiestä saapui paikalle, eli tällainen harvinainen kokoontuminen saatiin aikaiseksi. Sää oli ihanteellinen lentotouhuihin.

Pystytimme myös kerhon uudet pylonit pellolle joita halukkaat kiersi muutaman kerran ennen matkalentoa

 

Siellä valmistaudutaan iltalennolle

 

Ilmajoen taajamaa

 

Tässä kuvassa taivasta vasten näkyvät täplät eivät ole kennossa olevia roskia vaan lentäjiä jotka painaa nenä suorana kohti Kauhajokee. Kaikki 16 pääs ilmaan joten mahtava laivue saatiin lakeuden ylle.

 

Saavuttiin Kurikkaan

 

 

 

Ja sitten oltiinkin pian perillä Kauhajoella. Laskupaikaksi oli suunniteltu tuo nurmikenttä jonne jo ensimmäiset on laskeutunu.

 

Maassa oltiin ja pian sieltä viimeisetkin soljui alas.

 

Kaikilla hyvät fiilikset mukavan kimppalennon jälkeen.

 

Viitalan Matti saapui viimeisenä hitaalla siivellä.

 

Mutta mitäs mitäs se Ilkka tässä touhaa ? No paikalle oli tullu lehtitoimittaja jolle Ipe alkoi sovittamaan konetta selkään. Ei muuten laita itellekään reisiremmejä noin kauaa, lukko muka ei meinannu toimia :)

 

Hyvin tuntui tyttö jaksavan kantaa kevyttä moottoria.

 

Ipe pääs vauhtiin ja näyttää tässä miten lennetään matalalla myötätuuleen :)

 

haluukko nää nähä vielä miten tehään kuuperlulla ? :)

 

Lopuksi yhteiskuva josta kaksi paikalta poistunutta puuttui. Oikein mukava kokoontuminen, näitä vain sais olla useammin kuin kerran vuodessa. Yleensä on vaikea saada jo viis Movamiestä samalle pellolle.