Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Huhtikuu 2012

25.4 Killinkoskelta pikku lenkki

Kelin suosiessa läksimme taas pellonlaitaan. Näin rospuuttoaikana ei viitti lähteä kovin kauas koska lennot menee ikäänkuin hukkaan rumien kevätmaisemien takia. Parempi on kuitenkin lentää kuin kieriskellä huonojen omantunnon tuskien kanssa kotona jos on keli päällä.

Vääräkoskella olis ollut hyvä rinnepelto oppilaslentoja ajatellen mutta pellon olivat vallanneet satapäiset muuttolintuparvet joita oli tarkkailemassa pari lintumiestä kaukoputkineen. Emme halunneet häiritä heitä vaan jatkoimme matkaa. Starttipaikkaa etsimme aika laajalti ennenkö tulimme tänne Killinkoskelle. Viisi pilottia oli tälläkertaa harjoituksissa.

 

Ensin Killinkoskea kuvaamaan

 

Nauhatehtaan miljöö

 

Vasemmassa laidassa jälkikasvun reviiri.

 

Uusi metallipaja alkaa olemaan valmis, taitaa vain valkoiset nurkkalaudat enää puuttua. Talosta puuttuu vielä terassin kaiteet ja takapihan portaat.

 

Takaisin lähtöpellolle. Aarno ponkaisi juuri ilmaan.

 

Suuntasimme Ohtolanlahdelle

 

Sitten Liedenpohjaan

 

ja Sapsalammen maisemia

 

Aarno näkyy kans taivaalla, ettei vain kuvais samoja maisemia :)

 

Koukkasin Sulkavankylän kautta ja Paramotoristi Vesan tontti piti käydä tarkastamassa. Verikoirat vartioi ärhäkkäästi taloa.

 

 

 

Kosteikko toimii.

 

Sitten kohti starttipaikkaa. Heikkihän siellä kans mennä viipottaa.

 

 

Jaahas ja täällä vielä reenaillaan vaikka oltiin lenkillä tunti 20 minuuttia. Sami ei lähtenyt lenkille mukaan vaan lenteli killin maisemissa. Jarmo reenaili startteja.