Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Heinäkuu 2013

25.7 Paikallislennolla

Taas oli tovi kulunut edellisestä maastairtautumisesta joten lääkettä siihen piti jo saada. Paikallislennolla vain mutta keli näytti kuitenkin hienolta tyyntyvää iltaa kohti. Parturoitu tarttipelto löytyi Peränteeltä ihan maantien vierestä. Verkkainen tuulenvire kävi länneltä joten paikka oli hyvä.

Hiukan arvelutti nuo lehmät tuolla pellon toisessa päässä mutta ilmaan päästyäni kaarsin heti pinnoissa poispäin joten tuskin kantturat huomasivat edes minua.

 

Heti huomas hellekelin miellyttävän tasaisuuden joten nautinnollista lentoa oli luvassa. Tarkkailin heti alussa moottorin lämpöjä kun olin viimelennon jälkeen vaihtanut ahtaamman suuttimen ja asentanut myös lämpömittarin koneeseen. Myöhemmin lennolla vaihto näytti osuneen kohdalleen koneen käydessä kokolailla tasaisesti ja lämmöt kävi maksimissaan pintakaasulla 655 astetta.

 

Mitä ? ei yhtään uutta hallia Kantoniemessä viime lennon jälkeen :)

 

Aarno siellä näköjään vain räpiköi emännän kanssa mökillä eikä viitti tuulettaa siipeä tyynessä kesäillassa. Haastoin kyllä mukaan, mutta näköjään emännän sana on laki :)

 

On se nautinto liidellä tällaisissa maisemissa tasaisella kelillä.

 

Vääräkosken Pohjoispää jatkaa umpeutumistaan.

 

Oho, siellähän on vispilä pihassa. Lähtis ny lennolle ku on kelit päällänsä.

 

Keskustassa oli yks kohde kuvattavana. Hiukan piti odotella pilven siirtymistä auringon edestä pois.

 

Kyrka komiasti pystyssä Hankolan kankaalla.

 

ja raatakauppa pitää olla kylällä. Oliskohan tuo rautakauppa hieman jo jälkeenjäänyt nimitys, nimittäin lattaraudat ja harjateräkset mahtuis kyllä pienempiinkin tiloihin :)

 

Kyläringin jälkeen takaisin lentokentän kautta lähtöpellolle. Kentällä hiukan pyöräytin pinnoissa savua ultramiesten iloksi jotka sitten vastasivat heti tuleen ja heittelivät leikkimielisesti kiviä perään :)

Nautinnollinen lento Suomen Suvessa ja vehkeet pelas hienosti. Huomenna uudestaan taivaalle.