Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Kesäkuu 2009

27.6 Kohti Terijokea

 

Aamulla vielä meidät kutsuttiin uudelleen Venäläisten leiriin kuvia ja videoita katsomaan. Erittäin mukavaa ja vieraanvaraista porukkaa, edellisenä iltana tosiaan söimme leirissä heidän tarjoaman runsaan grilliaterian.

 

Matkaa jatkettiin Pietarilaisten opastuksella kohti Terijokea. Tutustuimme Terijokeen päivällä käveleskelemällä kaupungilla. Sampsan Isä oli kuulemma syntynyt täällä Terijoen suistossa, joten paikka kiinnosti luonnollisesti erityisesti.

Sampsa lähtee etsimään talon raunioita Terijoen suistosta.

 

Hmm.. onkohan se ehkä tuo ? ... No tarkkaa sijaintipaikkaa ei ollut etukäteen tiedossa joten ehkä se joku rantapusikoissa näkyvistä kivijalan tapaisista betonikimpaleista oli.

 

Lauantai-illaksi oltiin ajateltu lentoa Terijoella mutta siinä lähellä Sestoretskia (Siestarjoki) sijaitsevassa rantaravintolassa pihvejä tuntitolkulla odotellessa alkoi sadealue tulemaan päälle joten se siitä lennosta. Muutenkin olisi pitänyt kantaa koneita pitkänmatkaa ja startata pehmeältä rantahietikolta maata kohti ylämäkeen joten ei niin suurensuuri vahinko varmaankaan. Potkuri olisi todennäköisesti saanut siipeensä hiekan lentäessä jaloista.

 

Ruokailun jälkeen asetuimme pikkuhiljaa yöpuulle. olimme ottaneet huoneen rantahotellista peseytymistä ja nukkumista varten. Minä kävin kyllä suihkussa tuossa kuvassa näkyvässä vessassa mutta päätin kuitenkin nukkua Asuntoautossa.

Reissu jatkuu Sunnuntaina 28.6 Pietarin Ekskursio retkellä