Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Kesäkuu 2012

29.6 Isokyrö

Kokoonnuttiin pikku porukalla Isonkyrön keskustan viereiselle pellolle ja siitä sitten ilmoille hiukan röykkyiseen keliin. Viikon päästä tuosta ei pääsis enää starttaamaan kun henkimaailman harrastajat kokoontuvat tänne omiin juhliinsa tuhatpäisin joukoin.

 

Kyrönjoki on vetänyt puoleensa asutuksen.

 

Pyhälle Laurille eli Laurentiukselle pyhitetty yksilaivainen harmaakivikirkko on toiminut Pohjankyrön suurpitäjän muinaisen hallintokeskuksen näkyvänä muistomerkkinä Kyrönjoen rannalla jo vuodesta 1304.

 

 

 

Kirkas kesäyö, musiikin rytmi kiirii joen pintaa... Pukkilansaarella elää lossiromantiikka ja tanssin taika. Jalalla laitetaan koreasti kesälauantai-illoin.

 

Perttilän silta on vanhin liikenteelle avoin teräksinen riippusilta Suomessa. Se tehtiin norjalaisen mallin mukaan vuosina 1909-1910. Puukantisen sillan koko pituus on 86 metriä.

Napuen riippusilta ylittää Kyrönjoen Perttilänkosken kohdalta. Riippusilta sijaitsee lähellä Napuen muistomerkkiä ja on edelleen käytössä.

 

Takaisin starttipellolle. Alangon Jouko on myös saapunut paikalle ja päättäväisesti astelee kohti maastairtautumiskokemusta.

 

Hienosti lähti.

 

Lehtorinnan Hannu reenaili mallikkaasti rististartteja

Frustin ja Penttilän Askot oli myös paikalla mutta kameralla en muistanu osoitella heitä. Tästä sitten iltalennolle Alavuden Ryskööt tapahtumaan.