Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA


Elokuu 2010

30.8 Isojoelta Norinkylän kautta Kauhajoelle

Keli oli päällä joten taas Aarnon kanssa mentiin tukka suorana pellonlaitaan ja tälläkertaa Isojoelle. Mäensivun Jarmo saatiin kuskiksi joten pikku matkalento oli mielessä.

Isojoen Kortteenkylältä löytyi osittain puitu viljapelto. Tuuli oikutteli aikalailla ja starttisuuntaa oli vaikea päättää. Lopulta kuitenkin pääsimme ilmaan. Sadepilviä lipui siellä täällä ohitse joten hiukan oli epävarmaa matkanteko.

 

Kortteenkylä

 

Isojoen taajamaa

 

 

 

 

 

Aarno loikottaa menemään kohti Villamon kylää

 

Villamossa ollaan

 

 

Kuulemma jokin huvipuisto ollu tuossa altaitten kohdalla ennenmuinoin.

 

Matka jatkui kohti pohjoista ja vuorossa oli Vanhakylä

 

 

Vanhakylältä hiukan takaisin ja käännyttiin kohti Möykkyä joka kuvan peltoaukean takareunassa. Aarnoa alkoi pelottamaan Möykyn suunnassa oleva tummapohjainen pilvi ja laskeutui sitten pian Villamon kylälle. Potkurin outo värinä painosti myös laskeutumaan ennen aikojaan.

 

Möykystä jatkoin kohti Päntänettä samalla tummaa pilveä tarkkaillen. Vierellä seuras kokoajan sadepilvi ja se tuntui vain lähestyvän vaikka painoin mielestäni sitä karkuun minkä pääsin.

 

Korpiosuuden jälkeen saavutin Päntäneen ja sadekuuro, sekä vaisuksi osoittautunut tumma pilvi jäivät taakse joten jatkoin matkaa kohti Kainastoa

 

Autokuski tuli vastaan Päntäneen jälkeen josta tiesin että Aarno on laskeutunut ja soittanut kyydin .

 

Kainaston seuduilla mennään ja tavoitteena tuon peltoalueen päässä oleva Norinkylä

 

Sieltähän se Norinkylä jo pilkistää

 

Melko vaatimaton kylä näyttää olevan mutta tulihan käytyä kun kerran puheeksi tuli. Jatkoin tästä takaisinpäin koska polttoainettakin oli vielä jäljellä.

 

Lensin Kauhajoen keskustaan

 

ja laskeuduin sitten lopulta tuohon tienviereen sänkipellolle josta kuljettaja hetkenpäästä poimi kyytiin. Lento kesti 2h 10 min.

Tuollainen oli lentokuvio tälläkertaa.