Untitled Document
Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Syyskuu 2011

9-11.9 Mova SM kisat Hattulassa

Tämänvuotinen SM kisa järjestettiin Eteläsuomen Varjoliitäjien (ESV) toimesta. Kisapaikka oli loistavasti valittu suurelle peltoaukealle Hattulan vanhan kirkon viereen lähelle Hämeenlinnaa. Kisat alkoi perjantaina hiukan sateisissa merkeissä mutta tehtäviä päästiin kuitenkin jo silloin tekemään. Lauantai ja sunnuntai olivat sitten sään puolesta hyviä. Meidän kerhosta oli neljä pilottia osallistunut kisoihin. Itse olin näiden neljän joukossa ja siksi en juurikaan kuvia kerinnyt tapahtumasta ottamaan.

SM Kisatehtävät oli mielenkiintoisia ja monipuolisia joten pärjätäkseen kisoissa piti hallita kaikki osa-alueet ja esim. taitotehtävien ennakkoharjoittelulla on suuri merkitys menestykseen. Pitäs vain niitä keppejä ja palloja raahata sillointällöin sinne pellolle ja reenata mutta aina ne jää raahaamatta ja kisatuloksissa se sitten näkyy helposti.

Kisa oli jännitysmomentiltaan paras mahdollinen eli kirkkain mitalli varmistui vasta viimeisellä "parapallo" tehtävällä. Olin nimittäin itse tasapisteissä kärkipaikalla ennen tätä tehtävää. Tiesin jo etukäteen että en pärjää tässä reenaamattomassa lajissa "salaa harjoitelleelle" Mikalle ja niinhän siinä sitten lopulta kävikin.

Kiitokset järjestäjille ja kaikille avustajille mahtavasta tapahtumasta. Nämä kisat varmasti taas kohottivat Suomalaisten movamiesten vielä melko vaisua kilpailuviettiä ylöspäin ja tulevaisuudessa varmasti nähdään SM kisoissa vielä enemmän osallistujia.

MOVA SM 2011 pisteet

Kisailijoita

 

Mitallikolmikko: Kultaa Mika Schwash, Hopeaa Tuomas Kauhanen ja Pronssia Arto Halttunen