tusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla. Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi kielletty !


Syyskuu 2014

13.9 Kuusamosta Rukalle

Rukalla mökissä nukutun yön jälkeen ajelimme Kuusamon lentokentälle tarkoituksena lentää sieltä takaisin Rukalle ja laskeutua johonkin sinne. Kuusamon ilmapuolustus oli kunnossa ja saimme siipimieheksi Määtän Jounin.

Starttasin ensimmäisenä, mutta piti laskeutua uudelleen kun yksi punos kierti siiven kärjen tehden siihen lennolla avaamattoman rusetin. Tarkemmin pitäs näköjään punokset tarkistaa ennen lentoa.

 

Keli oli taas ku tuore morsian

 

Täällähän on lennetty ennenkin joten vanhan kertausta tämä vain on.

 

 

Rukalle tosiaan oltiin menossa ja tässä jo melko lähellä. Tuosta pelloltakin olen takavuosina startannu. Nyt siinä on poroja.

 

Ennenvanhaan sitä työnnettiin huopatöppönen puusuksen mäystimeen ja laskettiin suu messingillä umpihangessa. Täällä työnnetään visa kortinlukijaan ja ollaan miehellään ja maha paarullaan väitellään tuopposen takana hiilikuitusuksien kaarto-ominaisuuksista.

Laskupaikkana tuo etureunan parkkipaikka jonne Hanskikin pian kurvaa.

 

 

 

 

Laskeuduin parkkipaikalle kantavassa kelissä ensimmäisenä ja Upi tuli seuraavana tyylikkäästi puolivoltilla :)

 

Jarikin osui aikansa kurvailtuaan maaliin.

 

Näin oli Rukan lento purkissa ja jatkoimme matkaa Voimistuvaa tuulta karkuun etelämmäksi. Jatkuu