Etusivu    Ilmakuvat     Omat kirjoitukset     Lehtijutut     CLEMENTE ParamoottoritLENTOPÄIVÄKIRJA


 

Joulukuu 2008

20.12 EPL Pikkujoulut Pylkönmäen Mulikassa

Ihan tarkoituksella jätettiin kerhon pikkujoulujen vietto näin myöhäiseen ajankohtaan, jotta olis saatu viriteltyä hinauslinja Karankajärven jäälle ja olis kouluteltu oppilaitakin pikkujoulun kunniaksi. Toisin kuitenkin kävi, jäänpinta oli märkää loskaa, joten eipä homma onnistunut jotenka tyydyttiin movalentoihin rantapellolta.

Paikalle pellonlaitaan oli ehtinyt vasta muutama kerholainen ja neljä siipeä ja kolme pilottia kävi taivaalla pikku lennoilla. 

Karankajärvi oli jo jäätynyt umpeen, mutta hinaustoimintaa olis voinut harrastaa ainoastaan vahvemmilla rantajäillä.

 

Siinä se meidän pikkujoulujen viettopaikka. Tuo vaalea vanha saneerattu koulu"Mulikan Hilton" osoittautuikin todella hyväksi ja toimivaksi paikaksi tällaisiin tarkoituksiin.

 

 

Aurinkokin pilkisteli hiukan pilvenraosta

 

Lentopaikan vieressä virtaava Karajoki yhdistää Karankajärven ja Tuhmalammen. Tämä on hyvin suosittu jokireitti Heijostenkoskineen melontaa ja koskenlaskua harrastavien keskuudessa.

 

Pikkujoulujen isäntäväen talo etualalla.

 

jaahas uusia siipiä starttipaikalla. Tikkasen tero lähdössä ilmaan.

 

Isomäen Aarno oli myös ponkaissut taivaalle.

 

 

Tero lähdössä testaamaan minun uutta C-MAX konetta.

 

 

Lennolta palattuaan Tero tuumas, että kuin vapaalennolla olis ollut. Senverran kevyt kone, että liikkui hyvin painopisteohjailujen aikana ja tehojakin kuulemma tuntui olevan kokolailla oman Simoninin luokkaa.

 

 

Lentojen jälkeen homma jatkui Isäntäväen automuseoon tutustumisella.

 

Sitten siirryttiin pikkujoulujen viettoon. Tässä vasta osa porukasta paikalla iltapäivällä. Peuran Ilkan johdolla suunniteltiin ensikesän Movakokoontumisajoja ja niiden yhteydessä pidettäviä Mova SM kisoja.

 

Iltaa jatkettiin väen lisääntyessä Joulupuurolla, kahvilla, saunomisella ja hauskojen filmien merkeissä. Nestetankkaustahan lentäjät eivät harrasta edes pikkujouluissa ?

 

Sitkeimmät sissit pystyssä vielä loppuillasta. Aina sitä väkeä toivoisi enemmän näihin kerhotapahtumiin, mutta nykyihmisillä on niinpaljon muitakin menoja, ettei aina kerkiä jokalähtöön. Suurkiitokset hienoista puitteista lopuksi isäntäväelle Oikarin Esalle vaimoineen.