Untitled Document
Etusivu    Ilmakuvat    Lentopäiväkirja LENTOPÄIVÄKIRJA

Tällä lennolla on otettu kuvia paljon enemmän kuin mitä tässä jutussa on esillä. Jos kaipaat kuvaa jostakin lentoreitin kohteesta niin voit kysellä kuvaa sähköpostilla.


Elokuu 2011

19-25.8 Venäjän matka

 

Saavuimme Aunukseen

 

Aunuksesta löytyi starttipelto helposti, koska peltoa oli keskustan ympärillä todella laajalti. Miliisiautokin siellä menee, kiinnostuukohan meistä ? Aarno näköjään juuri kerkiää parahiksi lähtemään jos vaikka tulevat keskeyttämään meidän "salalennon"

 

Ensin kohti Tuuksan kylää joka näkyy taustalla

 

Kirkko Tuuksaan johtavan sillan pielessä

 

 

Sitten takaisin kohti Aunuksen keskustaa.

No nii siinä sitä nyt ollaan...Miliisi pysähtynyt starttipellon laitaan ja Olli pulassa. Alakavat varmaan pamputtamaan Ollia. Noo..ajattelin että kyllä Olli kielimiehenä selvittää tilanteen. Lennon jälkeen saimme kuulla Ollilta tapauksesta. Miliisi oli kertonut että täällä lentäminen on kiellettyä ja vaatii luvan ja lupien hakeminen kestää kauan. Miliisit olivat pyytäneet Ollia soittamaan meille ilmaan että on tultava laskuun. No Ollihan koitti soittaa kännykällä Aarnolle mutta joutui toteamaan että ei se vastaa, no sitten pyysivät kaikkia tulemaan lennon jälkeen poliisiasemalle. Hetkenpäästä kuitenkin kun torumista oli kestänyt pyysi miliisi näyttämään että miten tuolla lähdetään ilmaan, no tuuli oli sillähetkellä hiukan sivusta mutta kun kerran Miliisi käskee niin pakkohan sitä on Ollin yrittää ilmaan. No eihän se onnistunut ja Olli siinä sitten alko hieromaan uutta yritystä, mutta Miliisit eivät jaksaneet odottaa niinkauaa joten häipyivät vähin äänin pois ja tilanne laukes meidän eduksi. En muuten ilmasta edes hokannut että se on Miliisiauto, ajattelin vain että joku utelias kyläläinen. Parempi niin, nimittäin olis saattanut tulla tärähtäneitä kuvia tuosta eteenpäin :)

 

Jatkoin matkaa Aunuksen keskustaan ja Aarnokin siellä lentelee viattomana ja toistaiseksi vielä vapaana kuin pulmunen.

 

 

Kerrostalon seinässä Aunus 1649

 

 

Aunuksen puinen Linna hienolla paikalla

 

 

 

 

 

 

Ja sitten takaisin starttipellolle...jahas vieraatkin lähteneet jo joten laskeutumistakaan ei tartte meidän esitellä :)

 

Aarno vielä lopuksi innostui kouluttamaan Aunuksen nuorempaa väkeä.

 

Mukava lento Aunuksessa ja tästä jatkoimme Laatokan kiertoa kohti Sortavalaa