Etusivu     Lentopäiväkirja     Ilmakuvat     Omat kirjoitukset     Lehtijutut     CLEMENTE ParamoottoritLENTOPÄIVÄKIRJA


2006 ELOKUU


30. 8. 2006

TÄMÄNPÄIVÄISIÄ TÄÄLTÄ

Tällainen vanha kuva pitäs päivittää täällä ähtärissä. Samasta kulmasta pitäis kuvata.


Kokeilin jo tänään, vaikka oli sivuvastainen valo. Täytyy vielä tuosta parantaa joskus. Kuvien välinen aikaero lähes 50 v.

 

Aarnon työmaa

 


22.8. 2006

NEITSYTLENNOLLA

Eileniltana piti käydä maistelemassa uutta konetta.  myin oman vanhan koneeni Someron kisoissa tulevalle innokkaalle paramotoristille Ollikaisen Jarille. Kukapa ei voittajakonetta haluaisi heh..heh  On muuten eka Clemente Suomessa, joka siirtyy toiselle omistajalle. Puttosen Sakari kans kuulemma vaihtais jo uuteen Clementeen, joten Sakarin kone olis kans kaupan, mallivuosi sama 2003, kuin minullakin. Sakarin kone siisti ja kunnossa.    Meinasin jo päivällä käydä lentämässä, mutta tuuli oli takkuisen oloista, joten palasin pellonlaidasta kotia. Iltakeli hieman vielä ryppyili matalalla, mutta 150 metrin jälkeen ihan tasaista tuulikeliä. Uusi kone hyrräsi hienosti, paitsi röpsötteli rikkaalla seoksella kaikenaikaa. Pokkari oli kans ekakertaa taivaalla mukana, on se mitätön kampe, ku ei oikein tunnu, että olis kamera kourassa tuon yli kolmekilosen järkkärin jälkeen. Kuvatkin on laadultaan valovuoden päässä 5D:stä ja L zoomista. Empä taida kovin usein tuota ottaa lennolle mukaan. Järkkärin kahvaan kun tarttuu, niin tietää että nyt kuvataan, eikä hypistellä joutavia.  

Kovin oli usvainen keli illalla.

 

Siinä se rönöttää tyytyväisenä pöydällä neitsytlennon jälkeen.


2. 8. 2006

ILTALENNOLLA

No pitihän sitä käydä.   Laskeuduin kotitilan viereen ahtaalle pellolle ja kun kuoletin siiven, niin se kaatui matalalla kulkevan  puhelinlangan päälle. Harmi kun ei tullut otettua kuvaa.
   
Moksunniemen golf

   

Mekkoranta
 

Mesikämmen
 

Karhutarha
   

Kaijan luomuelinpiiriä
 

Aarno se siellä vaan kaliottelee toisten laitureilla, ku pitäs olla lentämässä :)


1. 8. 2006

KUVAUSLENNOLLA TUURISSA

tuli käytyä eilen päivällä.  Termopoukkoilua jonkinverran, mutta ei pahaa kolmenjälkeen päivällä. Kaipailivat ilmakuvaa asuntonäyttelystä ja nyt tuli homma hoidettua. Kuvauskeliä päivisin ei juuri ole ollut tänä kesänä.  

Arto  

tuossa vasemmalla pellolla oli kiva kiertää lenkki ihan perse maata viistäen. Yleisöä jonkin verran. Hiukan on jo väki vähentynyt, kun näyttely suljetaan viikon päästä.