Etusivu     Lentopäiväkirja     Ilmakuvat     Omat kirjoitukset     Lehtijutut     CLEMENTE ParamoottoritLENTOPÄIVÄKIRJA


2006 HEINÄKUU


20.­22. 7. 2006
LENTOREISSULTA PALATTU

Niin sitä on taas pärrätty lähes kyllästymiseen asti. Kuvasatoa on kolmen Gigan verran. Tässä muutamia. Keli oli hieno koko reissun ajan.   Pyhäsalmelle ensin 20.7 ja Jarin lentokentältä ilmaan. On muuten mahtava starttipaikka. Ihan tasaista "heinäaroa" puiden latvojen yläpuolella.
 

Kentän takana Jarin Rahasampo. Sillä aikaa kun Lennettiin, niin kaivos tuotti miljoonia euroja. Ihan totta. Näin itse monitorista sen päivän tienestit, mutta en uskalla tässä sitä kertoa.
           

Pyhäjärven kirkko, vai onko Pyhäsalmen?

Lapinlahti Trike 2006 tapahtuma 21.7. ­ 22.7.

Lapinlahti


Lapinlahden kirkko


Lapinlahden kentän Platta


tällaisilla lentolaitteilla siellä pörrättiin

 

Oli siellä paramotortrikekin paikalla

 

Lähdöt eivät heti alkaneet sujumaan

 

mutta viimein siipi nousi suorassa ylös ja eiku lämä pohjaan

 

 

Sitten lähdettiin Jarin kanssa käymään Iisalmen keskustassa

 

Iisalmea

 

Venäjän poijaat oli tulleet paikalle vähän raskaammalla varjotrikellä

 

                   


7. 7. 2006

ILTAPIIMÄT KATEISSA

Toissapäivänä starttasin Virtain Kotalasta sukulaisten pellolta  puoli seittemältä illalla, ilma oli melko röykkyä ja kuvaaminen hankalaa. meidän kesämökki on tuossa isossa saaressa ja venepaikka tuossa Kotalan laiturissa. Mökiltä lähdin lentoreissulle. Tunnin olin taivaalla riepoteltavana.
   

Eilen iltana lensin paikallista ja startti vasta yhdeksältä illalla, eikä tuolloinkaan kovin tasaista. Iltapiimää ei ole päässyt vielä tänäkesänä oikein kunnolla siemailemaan. Tuuli reuhaa aina myöhäisiltaan asti.  Starttipelto sama, josta ekakerran lähdin itsenäisesti lupakirja taskussa mosalla ilmaan. Vieläkin muistan, kuinka perusteellista ja huolellista oli lentoon valmistautuminen tuolloin.
   

Sitten eilisen lennon kuvasaalista. Kotikylä Perännejärven rannalla.  

Etseri City
   

V-kosken patotyömaa