Etusivu     Lentopäiväkirja     Ilmakuvat     Omat kirjoitukset     Lehtijutut     CLEMENTE ParamoottoritLENTOPÄIVÄKIRJA


2006 HELMIKUU


21. 2. 2006

KARSTULAN TAPAAMINEN

No tässä Raporttia hiukan, eli tosiaan viisi paramoottoria yhtäaikaa karstulan ilmatilassa. Keli oli komia ja melko kylmä (-9). Kolme lentoa tuli reissulla, yksi lento Kokkosen Jarin Independens avalonilla. Raskaalta vaikutti päälleveto ja Kääntyminen, kantavuutta tuntui olevan ja helppo lasku. Jari oli tullut kaikkein kauimpaa paikalle, hienoa. Kaikenkaikkiaan hieno reissu.    

Karstula City

   

Tulikohan lennettyä liian läheltä kirkkoa, kun ei mahtunut kuvaan. Ai niin mutta tais olla tuo 300 milliä käytössä.  

Näytäppäs Sakari, että millaisen kuvan sait tässä tilanteessa, kun tähtäät noin tarkasti.  

 

Jari siinä viilettää menemään,  

Janne seuraa latua  

Oikarin Esa siinä leijuu Oasiksella.

         

Tekeville sattuu, eli Jarilla kävi huono tuuri, kun kokeili Sakarin  Actionia. Ylösvedon alussa siipi kaatui sivulle ja punokset meni potkuriin. Kolme punosta poikki.

 


 

14. 2. 2006

PYLYKÖLLÄ TÄNÄÄN

Lentotapahtuman isännän karjatila
 

Aika vaatimaton tuo Pylykön varakirkko vinossakin vielä Saarijärven tapaan.  

             

 


11. 2. 2006

KANKAANPÄÄ- PARKANO

Ensin Kankaanpään kuvat. Kankaanpäässä muuten hieno keli, mutta sumupilvikerros n. 100 metrin korkeudella, joten järvenpäältä ei sitten lähdetty minnekään torveilee. Starttimoottori särkyi minulta ennen toista lentoa. Hampaan välissä jotain ylimääräistä metallia, joka sitten iski ulkokuoren hajalle. Aarno teki naruvirityksen startin rattaaseen ja pisti sitten potkurista koneen käyntiin ja näin sitten saattoi käydä toisella lennolla. Onneksi uusi startti löytyy iteltä hyllystä. Eka lento oli lyhyt tuon sumun takia ja tokalla kerralla oltiin vähän pitempään pilvikorkeuden hiukan noustessa.    


Onkohan edes ilmakuva, kun risti on taivasta vasten.
 

Kuntoutuslaitos
 


Tässä vielä muutama kuva riipparista Parkanossa.
 

Arto

   


 

10. 2. 2006

ÄHTÄRISSÄ PÄRINÄÄ TÄNÄÄN

Aamupäivällä kävin ottamassa tämän kuvaharvinaisuuden. Jos ette tunnista paikkaa, niin kuva on Ähtärin keskustasta. Keli oli möykkyinen ja mollikka pilvessä. Huomenaamulla lähdetään sitte Parkanoon ja kankaanpäähän kuvailemaan.  

Arto

 

 


 

2. 2. 2006

RANNIKON REISSU

arto kierti kirkkoa, kuin kissa kuumaa puuroa...   Joo ei sitä muuten saa synninpäästöä.   Tässä minunkin kuvasaalista: Osa 1  

Näin oli sakea sumu, kun saavuimme kaupunkiin. Takana näkyvät pilkkimiehet kertoivat, että sumu hälvenee yleensä iltapäivällä, joten uskoimme parempaan ja läksimme kahville odottelee.  


Tässä se Aarno kävelee kalasaaliinsa kanssa jäältä rantaan. Puolessa minuutissa pussillinen ahvenoita. Ei paha kalamies, vai mitä?
   


Eipä löytynyt merenpuoleiselta rannaltakaan pitävää lumipintaa, joten pellolta startattiin
 


Erittäin kaunista seutua


 


Uudempi kirkko


Valtava haussi rakennettu korkeimmalle kukkulalle.